ELOharraste

ELOharraste

ELOharraste-ryhmät ovat nuorille suunniteltuja maksuttomia ja kaikille avoimia harrasteryhmiä, joiden tarkoituksena on löytää uusia harrastuksia, tutustua samanhenkisiin nuoriin ja opetella sosiaalisia taitoja.

Ryhmissä osallistujat saavat vertaistukea toisiltaan. Ryhmät toimivat kannustimena ja tukena uusiin asioihin tutustumisessa. Ryhmän toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden, tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Ryhmässä olemme kokeilleet mm. keilailua, frisbeegolfia, itsepuolustusta, sauvakävelyä, ruoanlaittoa, lauta- ja videopelejä, itseilmaisua, biljardia ja eri taidemuotoja. Olemme käyneet yhdessä ryhmän kanssa syömässä ja tutustumassa Rovaniemen kulttuurinähtävyyksiin. 

Tapaamiset pidetään pääasiassa ELOkololla osoitteessa Pohjolankatu 10, Rovaniemi. Tapaamispaikkoihin voi kuitenkin tulla yllättäviä muutoksia. Tästä syystä on tärkeää, että ryhmänohjaajilla on ajantasainen puhelinnumero, jonka kautta voi yllättävistä muutoksista ilmoittaa. Huoltajan vastuulla on huolehtia ajantasainen puhelinnumero.

Toimintaa rahoittaa Lapin aluehallintovirasto. 

Jokaiseen ryhmään otetaan enintään 8 lasta/nuorta.

keskiviikkoisin yhteensä 8 kertaa
ryhmä 1 17:30-19 parittomat viikot (viimeinen kerta 28.4.)
ryhmä 2 17:30-19 parilliset viikot (ei viikolla 10, viimeinen kerta 19.5.)

Ilmoittautuminen: Kirsi 040 374 0733

Lisätiedot Eveliina 040 197 5050 / eveliina@erityislastenomaiset.fi


Ryhmän tiedote