ELOharraste

ELOharraste

harraste.png
 

ELOharraste-ryhmät ovat nuorille suunniteltuja maksuttomia ja kaikille avoimia harrasteryhmiä, joiden tarkoituksena on löytää uusia harrastuksia, tutustua samanhenkisiin nuoriin ja opetella sosiaalisia taitoja. Ryhmä on ollut toiminnassa viisi vuotta, joista neljä Aluehallintoviraston tuella. Vuodesta 2014 lähtien toiminut ELOn alaisena. Ryhmän nimenä oli aikaisemmin ASIA-ryhmä

Ryhmissä osallistujat saavat vertaistukea toisiltaan. Ryhmät toimivat kannustimena ja tukena uusiin asioihin tutustumisessa. Ryhmän toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden, tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Ryhmässä olemme kokeilleet mm. keilailua, frisbeegolfia, itsepuolustusta, sauvakävelyä, ruoanlaittoa, lauta- ja videopelejä, itseilmaisua, biljardia ja eri taidemuotoja. Olemme käyneet yhdessä ryhmän kanssa syömässä ja tutustumassa Rovaniemen kulttuurinähtävyyksiin. 

Tapaamiset pidetään pääasiassa ELOkololla osoitteessa Pohjolankatu 10, Rovaniemi. Tapaamispaikkoihin voi kuitenkin tulla yllättäviä muutoksia. Tästä syystä on tärkeää, että ryhmänohjaajilla on ajantasainen puhelinnumero, jonka kautta voi yllättävistä muutoksista ilmoittaa. Huoltajan vastuulla on huolehtia ajantasainen puhelinnumero.

Toimintaa rahoittaa Lapin aluehallintovirasto. 

Jokaiseen ryhmään otetaan enintään 8 lasta/nuorta.

keskiviikkoisin
ryhmä 1 16:30-17:30 parittomat viikot
ryhmä 2 17:45-18:45 parittomat viikot (viimeinen kerta 16.12.)
ryhmä 3 17:30-18:30 parilliset viikot (ei viikolla 42) (viimeinen kerta 9.12.)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jenni 040 374 0733


Ryhmän tiedote