ASIA -ryhmä

ASIA -ryhmä

ASIA-ryhmä on nuorille suunniteltu maksuton ja kaikille avoin harrasteryhmä, jonka tarkoituksena on löytää uusia harrastuksia, tutustua samanhenkisiin nuoriin ja opetella sosiaalisia taitoja. Ryhmä on ollut toiminnassa viisi vuotta, joista neljä Aluehallintoviraston tuella. Vuodesta 2014 lähtien toiminut ELOn alaisena.

Ryhmässä osallistujat saavat vertaistukea toisiltaan. Ryhmä toimii kannustimena ja tukena uusiin asioihin tutustumisessa. Ryhmän toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden, tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Ryhmässä olemme kokeilleet mm. keilailua, frisbeegolfia, itsepuolustusta, sauvakävelyä, ruoanlaittoa, lauta- ja videopelejä, itseilmaisua, biljardia ja eri taidemuotoja. Olemme käyneet yhdessä ryhmän kanssa syömässä ja tutustumassa Rovaniemen kulttuurinähtävyyksiin. 

Tapaamiset pidetään pääasiassa ELOkololla osoitteessa Pohjolankatu 10, Rovaniemi. Tapaamispaikkoihin voi kuitenkin tulla yllättäviä muutoksia. Tästä syystä on tärkeää, että ryhmänohjaajilla on ajantasainen puhelinnumero, jonka kautta voi yllättävistä muutoksista ilmoittaa. Huoltajan vastuulla on huolehtia ajantasainen puhelinnumero.

                                                                                Ryhmä alkaa pääsääntöisesti kello puolikuusi 
 ja päättyy kello seitsemän
17.30-19

undefined

 

                                                                              


Mennyt toiminta: 
Kevät 2018

Kokoontumiskerrat ryhmä A: 
21.2. ELOkolo
21.3. ELOkolo leffailta
4.4.   ELOkolo
18.4. Husky Park
2.5.   ELOkolo
16.5. Megazone klo 18-19

30.5. RAX

Kokoontumiskerrat ryhmä B: 
14.2. ELOkolo
28.2. Megazone
14.3. ELOkolo
28.3. ELOkolo
11.4. ELOkolo
25.4. Ruokailu