Sodankylä

Sodankylä


Sodankylässä ELOperheet ja -vanhemmat kokoontuvat vertaistuki- ja virkistystapaamisiin 2-4 kertaa syys- ja kevätkauden aikana. Lisäksi alueella järjestetään tapahtumia yhteistyössä lähikuntien kanssa. Tapaamiset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia erityislasten ja -nuorten tai heidän perheidensä vertaistuen ja harrastustoiminnan kehittämisestä Sodankylän alueella? Haluaisitko käynnistää ja ohjata erityislasten tai -nuorten harrastusryhmää? Ota yhteyttä ELOn verkostotyöntekijään.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin toiminnassa aiemmin mukana olleet ELOperheet!

Kevään ELOtoiminta on päättynyt. Syksyllä tavataan!

Lisätietoa ELOn toiminnasta alueella:

ELOn työntekijä:
Mari Salmela, 040 197 6060

verkostotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

ELOtiimi:
Leena Makkonen, 040 020 6400
Tarja Aikio, kiertävä erityislastentarhanopettaja
Jaana Karppinen, neuvolan perhetyöntekijä
Raija Toivola, psykiatrinen sairaanhoitaja

Mennyt toiminta

Kevät 2018:

klo 17.30-19.30
8.2. ELOperheiden tapaaminen. Soveltavaa sirkusta koko perheelle. Vetäjänä ELOtyöntekijä Hanna. Kitisenrannan koulun sirkustila.
15.3. klo 17.00-20.00 ELOvanhempien tapaaminen. Aiheena tukiviittomat. Vetäjänä Reetta Korhonen, KOTA ky. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä. Järjestökeskus (Jäämerentie 19).
5.4. ELOvanhempien hemmotteluilta. Järjestökeskus (Jäämerentie 19).
Ohjelmassa kehon herättelyä naurujoogaharjoitusten avulla, rentoutusmatka mielen ullakolle sekä rentouttavat Shindo-selkähoidot. Tarjolla teetä sekä kokemusten ja oivallusten jakamista tehdyistä harjoituksista. Illan vetäjänä toimii vyöhyketerapeutti, hyvinvointiohjaaja Virpi Lintula. Omavastuuhinta 15 €/hlö. Ilmoittautumiset Marille 29.3. mennessä.
26.4. ELOperheiden tapaaminen. Ulkoleikkejä ja makkaranpaistoa. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä. Kommatin Maja.

ELOLIIKUNTAKERHO
Kerhossa liikunnanilosta nauttii koko perhe, eli kerho on suunnattu lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Ohjelmassa on mm. rentoa pelailua, pallottelua ja erilaisia leikkejä.

keskiviikkoisin klo 18-19
Sodankylä-Instituutin Sali, Kaarrostie 15 (käynti LAO:n pääoven kautta)

21.2. / 21.3. /18.4.

Ohjaajana Jani Uusitalo, 0400-257958.