Muonio

Muonio


Muoniossa pyörii ELOvanhempien vertaistapaamiset noin 2-4 kertaa syys- ja kevätkauden aikana sekä lisäksi alueella järjestetään noin yksi tapahtuma per kausi yhteistyössä lähikuntien kanssa. Katso tarkemmat tiedot tämän kauden toiminnasta rullaamalla sivua alaspäin.

Onko sinulla ideoita tai ajatuksia erityislasten ja -nuorten tai heidän perheiden vertaistuen ja harrastustoiminnan kehittämiseen Muonion alueella? Haluaisitko käynnistää ja ohjata erityislasten tai -nuorten harrastusryhmää? Ota yhteyttä ELOn aluetyöntekijään!

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin toiminnassa aiemmin mukana olleet ELOperheet yli kuntarajojen!

Syksy 2019

6.11 klo 17-19, Kyläpirtti, Pirkantie 4 ELOvanhempien tapaaminen. Stressi ja mielen hyvinvointi. Ilta järjestetään etäyhteydellä Lapin Muistikunto-hankkeen kanssa. Tavoitteena on, että osallistujat saavat vinkkejä stressinhallintaan ja mielen hyvinvointiin sekä mahdollisuden vertaiskeskusteluun. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä.

10.12. Koko perheen pikkujoulut
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Miia tai Taija, 040 489 5157, taija.hemminki@muonio.fi

Lisätietoa ELOn toiminnasta alueella ja ilmoittautumiset: 

Kuntakummi:
Taija Hemminki,  040 489 5157
taija.hemminki(at)muonio.fi

ELOn työntekijä:
Miia Lapinniemi, 044 097 4040
miia(at)erityislastenomaiset.fi 

MENNYT ELOTOIMINTA MUONIOSSA

Kevät 2019:

  • 14.2. klo 14-18 ELOperheiden ystävänpäiväulkoilut Aspa-koti Karpalon pihassa, Peltotie 9. Ohjelmassa mäenlaskua, lumenveistoa ja leikkimielisiä kilpailuja yhdessä Aspan väen kanssa. Ulkoilun lomassa on ruokailu. Ota mukaan pulkka tai liukuri, lämpimät vaatteet ja iloista mieltä. Mukana ELOtyöntekijä ja Pirjo Rauhala.
  • toukokuussa ELOperheiden ulkoilutapahtuma, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.