Kolari

Kolari

Kolarissa pyörii ELOperheiden/vanhempien vertaistukitapaamiset Nuorisotila Laguunissa 2-4 kertaa syys- ja kevätkauden aikana. Kevään 2020 tapaamisissa on mukana eri alojen asiantuntijoita paikanpäällä tai etäyhteydellä. Lisäksi alueella järjestetään tapahtumia yhteistyössä lähikuntien kanssa. Keväällä 2020 ELOnuorille on tarjolla sekä nuorisotilatoimintaa että toiminnallisia tapaamisia.

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia erityislasten ja -nuorten tai heidän perheidensä vertaistuen ja harrastustoiminnan kehittämisestä Kolarin alueella? Haluaisitko käynnistää ja ohjata erityislasten tai -nuorten harrastusryhmää? Ota yhteyttä ELOn aluetyöntekijään!

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin toiminnassa aiemmin mukana olleet ELOperheet yli kuntarajojen!


KEVÄT 2020


ELONUORTEN VERTAISRYHMÄ

Maanantaisin klo 15-16:30, Nuorisotila Laguuni. Välipalatarjoilu. Paikalla ELOtyöntekijä
24.2. / 9.3. / 23.3. / 20.4.

Nuorisotila Laguuni.
Tule tekemään läksyt, pelailemaan yhdessä ja seku vain porisemaan!

Kolarin ELOnuorille tulee tarjollemyös toiminnallisia tapaamisia, joissa ohjaajana toimii Kolarin kunnan liikunnanohjaaja Jere Kangas. Näistä tiedotamme tarkemmin myöhemmin.

ELOVANHEMPIEN VERTAISTUKITAPAAMISET
Maanantaisin klo 17:30-19,
Nuorisotila Laguuni. Kahvitarjoilu. Paikalla ELOtyöntekijä
24.2.
Henkilökohtaisen avun mahdollisuudet, Jukka Palokangas, Kuntoutuspalvelu Paju. Asiantuntija paikalla etäyhteydellä.
9.3.
Vaali aivojasi: Oma aivoterveys, liikunta ja ravinto. Katja Kunnari, Lapin Muistiyhdistys ry. Asiantuntija paikalla. Tilaisuuden sisältö on räätälöty erilaiseksii kuin syksyllä 2019 pidetylle mielen hyvinvointi-illalle eli tilaisuuteen voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet riippumatta siitä, oliko läsnä edellisessä tilaisuudessa.
23.3.
Satu Uusimaa, Länsipohjan Omaishoitajat. Asiantuntija paikalla.
20.4.
Petteri Huhtamella, ELOverkostotyöntekijä. Aihe tarkentuu myöhemmin, esimerkiksi kriisit, parisuhde, vanhemmuus, miesteemat ja vuorovaikutus ovat Petterin vahvaa osaamisalaa. Ryhmällä on mahdollisuus toivoa käsiteltävää aihetta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Miia

Lisätietoja ELOn toiminnasta alueella:

Kuntakummi:

Johanna Vierelä, 040 840 7499
johanna.vierela(at)kolari.fi 

ELOn työntekijä:

Miia Lapinniemi, 044 097 4040
miia(at)erityislastenomaiset.fi

MENNYT ELOTOIMINTA KOLARISSA

Syksy 2019:

18.9. klo 17-19 ELOvanhempien tapaaminen. Stressi ja mielen hyvinvointi. Ilta järjestetään etäyhteydellä Lapin Muistikunto-hankkeen kanssa. Tavoitteena on, että osallistujat saavat vinkkejä stressinhallintaan ja mielen hyvinvointiin sekä mahdollisuden vertaiskeskusteluun. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä.

2.12. Koko perheen pikkujoulut, Nuorisotila Laguuni