Lisätty 08. lokakuuta 2013

Tuettu loma ELOperheille 12.-17.10.2013


Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry. järjestää Raha-automaattiyhdistyksen tuella yhdessä ELO:n kanssa PERHELOMAN Lapin Urheiluopisto SANTA SPORTISSA 12.-17.10.2013.

Aikaisemmin ELO on mahdollistanut jäsenilleen perhelomat Ylläksellä ja ne ovat olleet todella suosittuja. Tänä vuonna vaihdetaan paikaksi Rovaniemen Santa Sport, joten tällä lomalla yhdistyy loma luonnon keskellä lähellä kaupungin palveluita. Loman tavoitteena on lomalaisen yhteisöllisyyden kokemus vertaistukiryhmässä, kokemustiedon vaihtaminen, ja voimaantuminen. Lomalla on täysihoito, joten nyt kaikki joukolla rentoutumaan ja nauttimaan valmiista ruoasta ja ohjelmasta.

Perhelomalle haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kautta, joka tekee lomalaisten valinnat taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hakemukset tulee toimittaa Lomajärjestölle12.7.2013 mennessä. Aikuisten omavastuuosuus on 23€/hlö/vrk ja alle 17-vuotiaat lapset lomailevat maksutta.Hintaan sisältyy mm. majoitus, täyshoitoruokailut ja ohjattua toimintaa.

Lisätietoja perhelomasta ja hakemuskaavakkeen saat ELOn Pialta: pia.ylisuvanto@erityislastenomaiset.fi tai 040 197 5050.

Hakemuksen voi täyttää sähköisesti osoitteessawww.mtlh.fi.

Muista mainita hakemuslomakkeen perusteluissa, että olette erityisperhe ja haette Erityislasten Omaiset ELO ry:n lomalle.