Lisätty 04. syyskuuta 2015

Seniori- ja kirjamessut Santasportissa 5.-6.9.Tervetuloa Seniori- ja kirjamessuille Santasporttiin (Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2) 5.-6.9.!

Messuilta saa tietoa ja ideoita mm. harrastuksiin ja arjessa selviämiseen. Hyvinvoinnin, liikunnan, muistiasioiden, sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä matkailun ja turvallisuuden ammattilaiset ovat paikalla juuri teitä varten. Kulttuuriosastoilla on kirjallisuuden ja teatterin asiantuntijoita esittelemässä toimintaansa ja vastaamassa kysymyksiinne. Niin ikään erilaiset apuvälineet ovat kattavasti esillä. Kannattaa käyttää hyväksi myös edulliset messutarjoukset, messuilta löytää aina ainutlaatuisia tuotteita. Messujen ohjelmalavalla on monipuolista ohjelmaa. Ikinuori Pirkko Mannola vierailee messuilla, Saaren soittajat esiintyvät, asiantuntijat kertovat mm. perintösuunnittelusta, sijoituksista ja muistiasioista. Ohjelmat löytää tarkemmin alaosan ohjelmatiedoista.

Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-17. Pääsymaksu on vain 5 euroa! Kävijäpalkintona arvotaan kaikkien messuvieraiden kesken Kylpylähotelli Levitunturin lahjoittama kahden vuorokauden HEMMOTTELULOMA KAHDELLE! (lahjakortti sisältää kahdelle: aamiaiset, aamu-uinnit kuntoilualtaalla, sisäänpääsyn Elämyskylpylään, kuntosalin käytön, osallistumisen kylpylän ryhmäohjelmiin sekä sisäänpääsyn viihderavintolaan). Arvo: 300 euroa. Kannattaa osallistua!

 

Messujen ohjelma löytyy täältä: http://www.pohjois-suomenmessut.fi/seniorimessut15.html

Yhteystiedot Seniori-Messuille: +358(0)108320008 (messupäivinä), +358400681319. Sähköposti: aila.jaaski@pohjois-suomenmessut.fi