Lisätty 17. huhtikuuta 2018

Muonion ELOperheiden Pilkki ja lumikenkäretki 18.4

 

Haluaisitko tutustua ja tavata toisia erityisperheitä sekä voimaantua toisten seurasta? Toivoisitko löytäväsi oman porukkasi, jossa jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta perheiltä?

Muonion ELOperheet tapaavat ke 18.4. klo 17.-19.
Kangosjärven Harjujärvellä! 

Ohjelmassa on lapsille lumikenkäilyä ja pilkkimistä Hannan ja Pirjon kanssa ja aikuisille liukulumikenkäily Lumo opiskelija Juhon johdolla. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, kumpparit, ja jos sinulta löytyy kotoa pilkkivälineet tai lumikengät/liukulumikengät. ELOtarjoaa osallistujille makkarat, pillimehut ja kahvit. Myös omia eväitä saa ottaa mukaan.

Tapaamme klo 17 Kangosjärven Harjujärven eteläpään parkkipaikalla, josta laavulle on matkaan n. 700m. Muoniosta Kolariin päin n. 20km ja Kangosjärven risteyksen ja kyltin kohdalta vasemmalla parkkipaikalla.

ELOperheiden kalastuksen omavastuu maksu 5€/perhe
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 16.4. mennessä:
Hanna Pikkarainen 044 0978080 aluetyontekija@erityislastenomaiset.fi


ELOn vertaisverkostoon ovat lämpimästi tervetulleita kaikki erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret perheineen – niin toiminnassa mukana jo olevat kuin uudet perheet! Toimintamme on kaikille avointa ja maksutonta. Toimimme yli diagnoosi- ja kuntarajojen.