Lisätty 28. lokakuuta 2015

Kutsu kehittäjäasiakkaaksi

KUTSU KEHITTÄJÄASIAKKAAKSI                                                                                  
vammaispalveluiden ja kehitysvammapalveluiden asiakkaille ja asiakkaiden perheille

Sote-uudistuksen tekeminen Lapissa on alkanut. Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluita valmistellaan sosiaali- ja terveysalan eri alojen ammattilaisten muodostamissa työryhmissä. Palvelujen kehittämisessä asiakkaan näkökulma on tärkeä. Tämän vuoksi ammattilaisten muodostamien työryhmien rinnalle perustetaan palveluja käyttävistä asiakkaista ja asiakasperheistä muodostettuja kehittäjäasiakkaiden ryhmiä.

Vammaisten palveluiden kehittäjäasiakasryhmän on tarkoitus kokoontua muutamia kertoja lokakuun 2015 – toukokuun 2016 välisenä aikana pohtimaan kokemuksiaan asiakkaana, palveluiden kehittämistä, parannusehdotuksia, eri palveluiden välisen yhteistyön toimivuutta tai toimimattomuutta, ynnä muuta. Kehittäjäasiakastyöryhmä pääsee myös kommentoimaan ja evästämään ammattilaistyöryhmän työtä. Sana on vapaa!

Oman kuntasi työntekijä pyytää Sinua mukaan kehittäjäasiakkaaksi. Käytännön asioissa Sinua auttaa lisäksi koordinaattori Taru Ijäs-Kallio. Ryhmän toiminta muokkautuu osallistujien toiveiden mukaan. Työryhmään saat tuoda mukanasi perheenjäsenen, avustajasi tai muun tukihenkilön.

Työryhmän koordinaattori ottaa teihin yhteyttä, kun olemme saaneet kiinnostuneiden asiakkaiden nimet ja yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Ota yhteys Eveliinaan tai Suviin mikäli sinulla kiinnostaa kehittäjäasiakkuus!

Lisätietoja:

Taru Ijäs-Kallio, taru.ijas-kallio@lshp.fi puh. 040-8232 869

Koordinaattori, vammaisten palvelut –työryhmä

Lapin sairaanhoitopiirin ky.