Lisätty 09. huhtikuuta 2020

Infokahvila Voimala

 

Kuntokeskus Vuoma järjestää tälle keväälle vielä kaksi vanhempainryhmää. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat vaihtelevasti kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. Ryhmiin on kaikilla vanhemmilla vapaa pääsy. Ryhmät toteutetaan tänä keväänä etäyhteyksin.

Tulevat Infokahvila Voimalat

TI 14.4. klo 17-18:30 Teemana erityisliikunta ja harrastusmahdollisuudet Lapissa. Toimintavälineet tutuksi ja yhteiset harrastusmahdollisuudet. Vetäjänä liikunnanohjaaja Riku Ollikainen ja fysioterapeutti Ville Vilén.

TI 12.5.2020 klo 17-18:30 Teemana itsemääräämisoikeus osana jokapäiväistä elämää. Apua ja tukea tarvitsevien ihmisten itsemääräämisoikeuden toteutuminen arjessa ja periaatteita itsemääräämisoikeuden toteuttamiseen erityistä tukea tarvitsevan henkilön elämänkaarella. Vetäjinä kuntoutussuunnittelija Maila Haltia sekä psykologi Juuso Ojaniemi.

Lisätiedot ja ilmottautumiset:

https://kolpene.fi/news-article/infokahvila-voimala/