Lisätty 29. toukokuuta 2018

Harjoittelija esittäytyy

 

Nimeni on Vili Korhonen ja olen juhannukseen asti harjoittelussa ELOlla. Olen 25 – vuotias futishullu jolla on harvinainen Kabuki-oireyhtymä. Perheeseeni kuuluvat kaksi iso-siskoa, äiti ja isä. Olen aiemmin ollut ElLOlla harjoittelussa syksyllä 2015. Harrastuksiini kuuluvat jalkapallon pelaaminen ja seuraaminen, kirjojen lukeminen ja musiikin kuuntelu.  Olen myös Rimpparemmin nuorten tanssiteatteriryhmässä ja Rovalan erityisnuorten kuorossa.

Olen aika ujo erityisesti, kun tapaan vieraita ihmisiä, joita en tunne entuudestaan. Olen ahkera ja tunnollinen työntekijä joka tekee työt aina loppuun. Minulla on hyvä kielitaito, luen kirjoja paljon suomeksi ja englanniksi ja vähän myös ruotsinkielisiä kirjoja tulee luettua. Kirjoitan Facebook päivitykseni aina sekä suomeksi että englanniksi.

Olen valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2013 Muurolan lukiosta ja merkonomiksi Lapin ammattiopiston Sodankylän toimipisteestä tammikuussa 2016.  Tämän jälkeen olen työskennellyt vuoden ajan hyllyttäjänä Ounasvaaran K-Supermarketissa.

Tulen todella hyvällä fiiliksellä jälleen ELOlle harjoitteluun. ELO on minun mielestäni todella hyvä järjestö, joka tekee todella tärkeätä työtä erityistä tukea tarvitsevien lasten- ja nuorten hyväksi.