Lisätty 31. toukokuuta 2016

ELOn uudet työntekijät esittäytyvät


Heippa!

Olen Hanna Saramaa, ELOn uusi verkostotyöntekijä. Toimin Eveliinan työparina. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja tällä hetkellä viimeistelen kuntoutustieteen maisteriopintoja Lapin yliopistossa.

Vapaa-aikana minut löytää useimmiten kuntosalilta tai lenkkipoluilta. Aikaa vierähtää paljon myös keittiön puolella ja musiikin parissa.

Olen aikaisemmin toiminut pitkään henkilökohtaisena avustajana opintojeni ohessa, ja ihmisläheinen työ onkin minulle tärkeää. Etenkin lasten ja perheiden parissa työskentely on ollut pitkäaikainen haaveeni, joten aloitan innolla työt ELO:n tiimissä!


 Heippa kaikki ELOlaiset!


Mie olen Hanna Pikkarainen Kolarista. Olen ELOn uusi aluetyöntekijä. Aloitan työni 15.8.2016, mutta nyt olen kaksi viikkoa tutustumassa tulevaan työhöni ja minut tapaa ELOn tilaisuuksista. Tukikohtani tulee olemaan Kolarissa, josta käsin liikun lähinnä Länsi-Lapissa, mutta myös muualla maakunnassa. Asun Kolarissa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluvat aviomies Antti, Konsta 6 vuotta ja Martti 2 vuotta. Koulutukseltani olen sirkustaiteenohjaaja, kehitysvamma-alan ammattilainen, ja pian myös vammaistyöhön ja kuntoutukseen erikoistunut sosionomi. Aikaisemmin olen työskennellyt lasten ja nuorten sirkusopettajana ja aikuisten erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa. Tällä hetkellä toimin sivutoimisesti Kolarilaisen Rohki Hyä nuorisosirkuksen tirehtöörinä. Vapaa-aikana minut löytää perheeni kanssa talvisin laskettelemasta Ylläksen rinteiltä, hiihtoladuilta ja luistelemasta, ja kesäisin pyöräilemästä, leikkipuistosta tai rullaluistelemasta. Olen energinen ja tykkään järjestää kaiken näköistä toimintaa. Olen intohimoisesti kiinnostunut kaikenlaisesta ihmisten kohtaamisesta ja sosiokulttuurisesta toiminnasta liikunnasta taiteisiin sekä kaikesta siltä väliltä. Odotan innolla uuttaa ELO-työtäni ja kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista sekä monipuolista yhteistyötä!
Tapaamisiin Hanna!