Lisätty 20. helmikuuta 2017

ELOn uusi työharjoittelija Jani Kuha esittäytyy

 

Tervehdys. Olen Jani K. Kuha, 35v. isämies joka monen mutkan kautta on päätynyt Rovaniemelle perheensä kera. Perheeseen kuuluu ihana vaimo ja teini-ikäinen jälkeläinen.

Syntyisin olen kadonneesta Kuivaniemen kunnasta, Pohjois-Pohjanmaalta. Olen henkeen ja vereen maalaispoika enkä tästä muutu, vaikka pitkään olenkin kaupungissa asunut. Minulla on ADHD ja Kaksisuuntainen mielialahäiriö ja kumpikin on lääkityksellä ja elintavoilla hyvin hallinnassa. Lisäksi olen telonut selkäni, mikä tuo lisähaasteita elämääni, mutta ei rajoita pahemmin, eniten elämääni hankaloittaa lukihäiriön pahalainen. ELO kiehtoi minua heti, kun siitä kuulin ensimmäisen kerran ja siksipä nyt kuntoutuksen työkokeiluna halusin päästä sisälle ELOn toimintaan ja täällä olen kunnes joku minut pois ajaa tai hakee.

Vaikka ikäni puolesta taidan olla yhä melko nuori, tuntuu, että haasteeni ovat kasvattaneet elämänkokemustani vähintään tuplasti, sinä aikana olenkin opiskellut Media-assistentiksi, tehnyt satunaisia töitä siellä täällä ja yrittänyt jatkokouluttaa itseäni lisää. Viimein saatuani diagnoosini ja kun tiesin miksi suksi ei aina luista, opiskelin keramiikka-artesaaniksi ja aloittelin uraani taiteilijana, mutta nyt on tullut aika palata opiskelemaan loppuun se yksi tutkinto, jonka kesken jättäminen jäi kaivelemaan. Tavalla tai toisella tulen hankkimaan nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinnon.

Tuossa jo mainitsinkin, että olen taiteilija ja jos kiinnostaa nähdä töitäni niin niitä löytyy http://artjanikuha.weebly.com/ mutta lisäksi harrastan muita käsitöitä, metsästystä ja muuta luonnossa samoilua, äänikirjoja, elokuvia ja sarjoja ja satunnaisesti myös videopelejä. Maalaispoika kun olen, ovat rakennus-, piha- ja metsätyöt myös lähellä sydäntäni.

Olen ehkä hieman erikoinen, huumorintajuinen ihminen jota riivaa jatkuva tiedonjano, hiljainen tutustuessa mutta vauhtiin päästyäni vaikeasti hiljennettävä.