Lisätty 24. syyskuuta 2018

Autismin kirjo ja seksuaalisuus - Infokahvila Voimala 9.10.

 

Kolpeneen palvelukeskuksen kuntoutuskeskus Vuoma järjestää toimintakauden jokaisena kuukautena teemoittaisia vanhempainryhmiä. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. 

Ryhmään voit osallistua etänä tai paikan päällä ELOkololla.

LOKAKUU 9.10.2018 kello 17:00-18:30
Teemana autismin kirjo ja seksuaalisuus. Näkökulmia erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin. Vetäjänä Vuoman seksuaalineuvoja.

MARRASKUU 13.11.2018 kello 17:00-18:30
Teemana kehitysvammaisuus. Vetäjänä Kolpeneen sairaanhoitaja.

Ryhmät ovat avoimia. Kaikkiin ryhmätapaamisiin ei siis ole velvoitetta osallistua, voit ilmoittautua vain niihin ryhmiin, joiden aiheet ovat ajankohtaisia ja koskettavat elämäntilannettanne tai joista haluaisit saada lisätietoa.

Ilmoittaudu ryhmiin osoitteessa www.kolpene.fi/voimala

Ilmoittauduttuasi ryhmiin, ajankohdista tulee ennakolta muistutus sähköpostiisi. Sähköposti sisältää tarkemmat tiedot, koskien ryhmätapaamisen sisältöä ja tapaamispaikkaa sekä linkin etäyhteyttä varten (skype for business). Etäyhteyttä varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Etäyhteys luodaan klo 16:45 yhteyksien toimivuuden tarkistamisen vuoksi.

Rovaniemellä tilaisuuteen voit osallistua ELOkololla (Pohjolankatu 10) klo 17.00-18.30. Varsinaisen teeman jälkeen on mahdollista jäädä ELOkololle juttelemaan sekä vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia toisten vanhempien kanssa klo 19.00 saakka. Tarjolla on kahvia ja pullaa.

Lisäkysymyksien osalta yhteyshenkilönä toimii:
Kuntoutusohjaaja Jaana Korhonen
jaana.korhonen@lshp.fi
p. +35840 163 4624

AVAA KUVA ISOMMAKSI