ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.


Salla Sammela
Aluetyöntekijä
044 097 8080
salla(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Olen Salla Sammela, ELOn aluetyöntekijä ja olen työskennellyt Rovaniemellä 2018 marraskuusta lähtien. Koulutukseltani olen sosionomi (amk). Työkokemusta minulla on mm.  lapsiperheiden, vanhemmuuden, erilaisten elämänkriisien ja erovanhemmuuden parissa. Ihmisten aito kohtaaminen ja erilaisten elämän tarinoiden kuuleminen ovat olleet työssäni tärkeässä keskiössä.

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti, erityislapsen vanhempi itsekin.  Vapaa-ajalla minulle on tärkeää luonto, liikunta, ystävät, musiikki ja käsityöt.


Ida-Maria Oksanen
Järjestöavustaja
041 318 7642
elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

 

Hei,

Mie olen Ida-Maria Oksanen. Tulin ELOlle järjestöavustajaksi. Mie olen koulutukseltani teologian maisteri. Aiempaa työkokemusta löytyy mm. seurakuntatyöstä, lasten tanssinopetuksesta sekä lastenhoidosta. lasten ja nuorten kanssa olen tehnyt paljonkin töitä ja se on erityisen lähellä sydäntäni. Mie koitan tehdä työni sillä asenteella, että olen korvat kuulolla, silmät ja sydän avoinna sekä kädet ja jalat valmiina toimimaan. Kotona minut pitää vauhdissa ja arjessa kiinni kaksi pientä lasta.

 

Hei!

 

Mie oon Jesse Nikula ja olen juuri aloittanut järjestöavustajan työt Elolla seuraavan vuoden ajan. Koulutukseltani olen ylioppilas ja koulutettu hieroja. Minulla on aiempaa työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä hoiva-avustajan työn kautta päivätoimintakeskuksessa, asuntolassa ja vanhainkodissa. Sen jälkeen olen toiminut 4 vuotta hierojana. Luonteeltani olen avoin, empaattinen ja sosaalinen tyyppi. Harrastuksiini kuuluu urheilu, musiikki ja lukeminen. Tule rohkeasti jutteleen, mie kyllä kuuntelen.