ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.


Salla Sammela
Aluetyöntekijä
0440978080
aluetyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Olen Salla Sammela, ELOn uusi aluetyöntekijä ja aloitin työt Rovaniemellä marraskuun alussa. Koulutukseltani olen sosionomi (amk). Työkokemusta minulla on mm.  lapsiperheiden, vanhemmuuden, erilaisten elämänkriisien ja erovanhemmuuden parissa. Ihmisten aito kohtaaminen ja erilaisten elämän tarinoiden kuuleminen ovat olleet työssäni tärkeässä keskiössä.

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti, erityislapsen vanhempi itsekin.  Vapaa-ajalla minulle on tärkeää luonto, liikunta, ystävät, musiikki ja käsityöt.

Toivottavasti tapaamme pian!


Monica Wirén
Järjestötyöntekijä
040 374 0733

jarjestotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Olen Monica, ELOn järjestöavustaja. Eksyin ELOlle työkokeilun kautta jouluna 2016 ja uudelleen keväällä 2017. Olen elokuusta 2017- joulukuuhun 2018 työskennellyt järjestöavustajana erinäisissä tehtävissä ELOkololla ja tammikuussa 2019 aloitin järjestötyöntekijänä oppisopimuksella opiskelemaan nuoriso -ja yhteisöohjaajan perustutkintoa.

Minulla on synnynnäinen niveljäykkyys ja lihasheikkous, joka on osansa siinä, että tiedän yhtä ja toista vertaistuen merkityksestä ja arjen haasteista. Usein olenkin pohtinut kuullessani muiden kokemuksia, kuinka samankaltaiset haasteet yhdistävät riippumatta siitä, mikä diagnoosi on. Toivonkin voivani näyttää positiivista esimerkkiä siinä, että erilaisuudesta huolimatta pärjää ja ei pidä mennä haasteet, vaan vahvuudet edellä.

Vapaa-aikanani rakastan kulkea luonnossa valokuvaten. Sen lisäksi ruuan laitto ja hyvät elokuvat ovat lähellä sydäntä. Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uutta, joten välillä löydän itseni aivan uusista tilanteista, jännityksestä huolimatta. 

Hymyillään, kun tavataan!
- Monica


Mari Pallari
Järjestöavustaja 
044 097 4040
elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

Mun nimi on Mari Pallari ja olen järjestöavustajana ELO:lla. Aiemmin olen tehnyt töitä muusikko/laulajana ja toiminut sillä saralla yrittäjänä kahdeksan vuotta. Olen myös ollut musiikkipainotteisessa päiväkodissa hoitajana, opiskellut perhepäivähoitajaksi ja tehnyt myyjänä töitä lastentarvike liikkeessä. Lapset ja musiikki ovat aina olleet elämässäni suuressa suosiossa. 

Minulla on pian neljä vuotias poika, nimeltään Benjamin. Meidän lempparipuuhaa yhdessä on laulaminen, työkone leluilla leikkiminen ja palapelien tekeminen. Benjamin on refluksilapsi, joten meidän arki on hyvin vaihtelevaa. Refluksilapsen äitinä tiedän, kuinka tärkeää on vertaistuki ja se, että tietää, ettei ole yksin omien huolien kanssa. 

Jos pitäisi kuvailla itseäni kolmella sanalla, ne olisivat ehdottomasti reipas, eloisa ja idearikas. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin! Olen avoin ja sosiaalinen höpöttelijä vieraidenkin ihmisten seurassa. Minun kanssani ei useasti tule hiljaisia hetkiä. :)