ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.


Salla Sammela
Aluetyöntekijä
044 097 8080
salla(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Olen Salla Sammela, ELOn aluetyöntekijä ja olen työskennellyt Rovaniemellä 2018 marraskuusta lähtien. Koulutukseltani olen sosionomi (amk). Työkokemusta minulla on mm.  lapsiperheiden, vanhemmuuden, erilaisten elämänkriisien ja erovanhemmuuden parissa. Ihmisten aito kohtaaminen ja erilaisten elämän tarinoiden kuuleminen ovat olleet työssäni tärkeässä keskiössä.

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti, erityislapsen vanhempi itsekin.  Vapaa-ajalla minulle on tärkeää luonto, liikunta, ystävät, musiikki ja käsityöt.


Mari Pallari
Järjestöavustaja 
041 318 7642

elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

Mun nimi on Mari Pallari ja olen järjestöavustajana ELO:lla. Aiemmin olen tehnyt töitä muusikko/laulajana ja toiminut sillä saralla yrittäjänä kahdeksan vuotta. Olen myös ollut musiikkipainotteisessa päiväkodissa hoitajana, opiskellut perhepäivähoitajaksi ja tehnyt myyjänä töitä lastentarvike liikkeessä. Lapset ja musiikki ovat aina olleet elämässäni suuressa suosiossa. 

Minulla on neljä vuotias poika, nimeltään Benjamin. Meidän lempparipuuhaa yhdessä on laulaminen, työkoneleluilla leikkiminen ja palapelien tekeminen. Benjamin on refluksilapsi, joten meidän arki on hyvin vaihtelevaa. Refluksilapsen äitinä tiedän, kuinka tärkeää on vertaistuki ja se, että tietää, ettei ole yksin omien huolien kanssa. 

Jos pitäisi kuvailla itseäni kolmella sanalla, ne olisivat ehdottomasti reipas, eloisa ja idearikas. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin! Olen avoin ja sosiaalinen höpöttelijä vieraidenkin ihmisten seurassa. Minun kanssani ei useasti tule hiljaisia hetkiä. :)