ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.

 

Hanna Pikkarainen
Aluetyöntekijä
0440978080
aluetyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Heippa kaikki ELOlaiset!

Mie olen Hanna Pikkarainen Kolarista. Olen ELOn aluetyöntekijä. Asun Kolarissa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluvat aviomies Antti, Konsta 6 vuotta ja Martti 2 vuotta. Koulutukseltani olen sirkustaiteenohjaaja, kehitysvamma-alan ammattilainen, ja pian myös vammaistyöhön ja kuntoutukseen erikoistunut sosionomi. Aikaisemmin olen työskennellyt lasten ja nuorten sirkusopettajana ja aikuisten erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa. Tällä hetkellä toimin sivutoimisesti Kolarilaisen Rohki Hyä nuorisosirkuksen tirehtöörinä. Vapaa-aikana minut löytää perheeni kanssa talvisin laskettelemasta Ylläksen rinteiltä, hiihtoladuilta ja luistelemasta, ja kesäisin pyöräilemästä, leikkipuistosta tai rullaluistelemasta. Olen energinen ja tykkään järjestää kaiken näköistä toimintaa. Olen intohimoisesti kiinnostunut kaikenlaisesta ihmisten kohtaamisesta ja sosiokulttuurisesta toiminnasta liikunnasta taiteisiin sekä kaikesta siltä väliltä. Odotan innolla uuttaa ELO-työtäni ja kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista sekä monipuolista yhteistyötä!
Tapaamisiin Hanna!


Mari Salmela
verkostotyöntekijä
040 197 6060
verkostotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Nimeni on Mari Salmela ja olen ELOn  verkostotyöntekijä. Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja sairaanhoitaja. Ihmisten hyvinvointi ja voimavarojen tukeminen ovat erityisen lähellä sydäntäni, ja siksipä olenkin innoissani uudesta työstäni, jossa minulla on mahdollisuus kohdata upeita, eloisia perheitä, lapsia ja nuoria. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa suunnittelijana järjestösektorilla nuorten aikuisten ja opiskelijoiden parissa. 

Syvälliset ja pohdiskelevat keskustelut tuottavat minulle suunnatonta iloa ja riemua, mutta samanaikaisesti nautin voidessani olla osa iloista ja eläväistä seuraa. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja meidän 6-vuotias poikamme. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaani heidän kanssaan sekä kutoa villasukkia ja harrastaa lenkkeilyä raittiissa ulkoilmassa omaksi ilokseni.

Kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista innokkaana odotellen

Mari


Monica Wirén
Järjestöavustaja
044 097 4040

elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

Olen Monica, ELOn järjestöavustaja. Eksyin ELOlle työkokeilun kautta jouluna 2016 ja uudelleen keväällä 2017. Nyt olen elokuusta 2017 saakka työskennellyt järjestöavustajana erinäisissä ELOtehtävissä ELOkololla, sekä vähän muuallakin Lapissa. 

Minulla on synnynnäinen niveljäykkyys ja lihasheikkous, joka on osansa siinä, että tiedän yhtä ja toista vertaistuen merkityksestä ja arjen haasteista. Usein olenkin pohtinut kuullessani muiden kokemuksia, kuinka samankaltaiset haasteet yhdistävät riippumatta siitä, mikä diagnoosi on. Toivonkin voivani näyttää positiivista esimerkkiä siinä, että erilaisuudesta huolimatta pärjää ja ei pidä mennä haasteet, vaan vahvuudet edellä.

Vapaa-aikanani rakastan kulkea luonnossa valokuvaten. Sen lisäksi ruuan laitto ja hyvät elokuvat ovat lähellä sydäntä. Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uutta, joten välillä löydän itseni aivan uusista tilanteista, jännityksestä huolimatta. 

Hymyillään, kun tavataan!
- Monica


Vili Korhonen
Järjestötyöntekijä
jarjestotyontekija@erityislastenomaiset.fi

Nimeni on Vili Korhonen ja olen marraskuuhun asti järjestötyöntekijänä ELOlla. Olen 25 – vuotias futishullu jolla on harvinainen Kabuki-oireyhtymä. Perheeseeni kuuluvat kaksi iso-siskoa, äiti ja isä. Olen aiemmin ollut ElLOlla harjoittelussa syksyllä 2015. Harrastuksiini kuuluvat jalkapallon pelaaminen ja seuraaminen, kirjojen lukeminen ja musiikin kuuntelu.  Olen myös Rimpparemmin nuorten tanssiteatteriryhmässä ja Rovalan erityisnuorten kuorossa.

Olen aika ujo erityisesti, kun tapaan vieraita ihmisiä, joita en tunne entuudestaan. Olen ahkera ja tunnollinen työntekijä joka tekee työt aina loppuun. Minulla on hyvä kielitaito, luen kirjoja paljon suomeksi ja englanniksi ja vähän myös ruotsinkielisiä kirjoja tulee luettua. Kirjoitan Facebook päivitykseni aina sekä suomeksi että englanniksi.

Olen valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2013 Muurolan lukiosta ja merkonomiksi Lapin ammattiopiston Sodankylän toimipisteestä tammikuussa 2016.  Tämän jälkeen olen työskennellyt vuoden ajan hyllyttäjänä Ounasvaaran K-Supermarketissa.

Tulen todella hyvällä fiiliksellä jälleen ELOlle. ELO on minun mielestäni todella hyvä järjestö, joka tekee todella tärkeätä työtä erityistä tukea tarvitsevien lasten- ja nuorten hyväksi.