ELOkuntakummit ja ELOtiimit

ELOkuntakummit ja ELOtiimit

 

Kuntakummit ja ELOtiimit toimivat kukin omissa kunnissaan ELOn tiedottajina, yhteistyökumppaneina ja toiminnan mahdollistamisen tukijoina. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi perheiden kanssa, jotta toiminta on mahdollisimman paljon perheiden toiveiden mukaista ja oman kunnan tarpeiden pohjalta räätälöityä. Kuntakummien ja ELOtiimien tehtäviin kuuluukin olla asiantuntijana oman kuntansa verkostoista ja toiminnan tarpeesta.
Lisäksi tiivis yhteistyö ELOtyöntekijän kanssa mahdollistaa molemmin puolisen tiedonkulun ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa.

Kutsumme heidät myös vuosittain järjestettävään kehittämispäiväämme, jossa jokaisen arvokas mielipide otetaan huomioon ELOn kehittämistä ajatellen, sekä virkistyspäivillemme tutustumaan toisiimme ja viettämään yhdessä rennoissa merkeissä mukavaa aikaa.

Ilman kuntakummeja ja ELOtiimejä ei ELOn toiminta kunnissa olisi tämän kaltaisenaan mahdollista. Heidän arvokas työpanoksensa toiminnan hyväksi mahdollistaa sen, että ELOn tärkeä sanoma kantautuu mahdollisimman monelle.


 Enontekiö

 Eilahalmiainen.jpg

Olen Eila Halmiainen, ELOn Enontekiön kuntakummi, olen toiminut alusta asti (2009?).

Työni erityislastentarhanopettajana/kuntoutusohjaajana pitää minut yhteyksissä erityislasten perheisiin lähes viikottain. ELO-toiminta on tuonut monelle perheelle verkostoa, jossa jutella, kuulla toisten onnistumisia ym.

Toukokuusta 2018 olen KUNTAMUMMI, jäädessäni kunnan toimesta eläkkeelle. ELOlaisena haluan silti pysyä...

Terv.Eila